Asta e viata

Nu eşti singur ! Ajuta-ne sa te ajutam !
Reguli forum
Atenţie ! Toate postările vor fi citite de către un moderator. Nu sunt acceptate bataia de joc si miştourile gratuite. Userii care nu vor respecta minimul de bun simţ vor fi banaţi !

Orice reproducere a textelor sau imaginilor de pe acest site este interzisa fara acordul autorului. Responsabilitatea pentru veridicitatea articolelor apartine exclusiv autorilor acestora.

Acest site nu ofera momentan consiliere psihologică prin personal specializat. Suntem simpli oameni, ca şi voi, care încearcă să ajute oameni simpli ca voi.

Asta e viata

Mesajde adu pe 11 Dec 2009 14:12

[i][color=#4000BF]Ma uit in urma.Ma uit cum anii au trecut pe langa mine fara sa realizez.Ma gandesc cum sora mea a facut 18 ani si se poarta ca un copil in majoritatea timpului.Cum toti cei din jurul meu ma intreaba eu de ce nu seman mai mult cu ea.De ce nu am numai note de 10 la scoala,de ce nu am prieteni cati are ea.Si adevarul este ca de cele mai multe ori nus tiu sau pur si simplu refuz sa le raspund la intrebarile de genul acesta.Profesorii imi spun ca sunt prea desteapta ca sa am note mici si sa am apuc de invatat.Mama imi spune sa mai las dracu oamenii din jrul meu si sa ma ocup de mine.Pe tata nu il intereseaza.Sincer nici mie nu cred ca imi pot raspunde al multe intrepari,paote al prea multe.Am invatat sa traiesc in ub=mbra surorii mele,ea fiind mai mare.De ce nu sutn ca ea? Pentru ca eu nu pot sa am prostesc aiurea fara motiv.De ce nu am numai note de 10 al scoala? Pentru ca nu imi place sa stau sa tocesc la materii prea neinteresante si pentru profesori cu interes minim in predarea acestora.De ce am putini preiteni? Pentru ca nu cred in prietenie.Nu intelegeti gresit.Nu cred in preiteni adevarati sid ecat sa am amulti si sa fiu dezamagita mai bine unul(de fapt una) inc are sa cred si la care tin cu toata fiinta mea.Ma uit cum cu fiecare zi mama este tot mai slabita,cum varsta isi spune cuvantul.Ma uit cum cedeaza,cum nu mai poate face mai nimic.Avand in vedere ca nea facut destul de tarziu,intelegeti si dumneavostra ce vreau sa spun.Atat de multe lucruri se schimba cu fiecare zi.Unde sau dus anii copilariei in care putin am interesa ce se intampla in jurul meu? Ah stai,nu ami am asa ceva de pe la 13 ani.Am incercat sa ma sinucid la 14 ani.Da,am aincercat.Din pacate am esuat.Acum cateva luni am incercat din nou,mam indopat cu pastile.Tot degeaba.Si acum.astept sa treaca Craiunul ca sa pot face o ultima incercare.Si apoi renunt.Am renuntat oriucm deja la toate.Speranta,vise,copilarie.Am renuntat sa mai cred in iubire,lasand ura care mocneste in sufletul meu sa iasa la iveala,si sa isi spuna cuvantul.E ciudat.Nu se zice ca timpul vindeca toate ranile? Toal gresit.Timpul doar le face mai dureroase.Am fost violata la 13 ani.3 zile.3 zile de cosmar.Mama a crezut ca am fugit de acasa,asa ca am lasat-o sa creada asta,nu am putut sa ii zci adevarul,mia fost prea frica.Nici pana in ziua de azi nu am avut curajul sa ii zic mamei.I-am spus insa surorii mele.Rspunsul ei? Si ce ai vrea sa fac eu? Asa ca m-am lasat pagubasa.Si acum.de timp ce am renuntat al tot,de ce nu pot renunta si al viata mea?Din fericire chiar pot."Cea ami mare pierdere nu este moartea.Cea mai mare pierdere este ceea ce moare in tine in timp ce traiesti."Nu mai stiu unde am citit citatul asta.Adevarul este ca am icneput sa citesc foarte mult doar pentru a nu ma mai gandi al viata,la sinucidere,la familie.Cum zice mama"ti-ai creat un camp de forta in jurul tau si nu mai lasi pe nimeni sa intre,nimeni nu te mai cunoaste." Asta e. :|
Keeping my inner fire with no desire to live Playing their games with no will to believe Locking my mouth with fear to speak what I fell Faiding just because I’m not like them ut I’ve been doing nothing else I just fight against myself
adu

Locaţie: Craiova

Re: Asta e viata

Mesajde adrian pe 14 Dec 2009 08:35

http://www.youtube.com/watch?v=ODCzqsneuq8

asculta-l pe omul asta, te rog. el iti va spune mai multe decat iti poate spune cineva aici. Si incearca sa cauti un duhovnic. Nici nu stii cat de mult te poate ajuta.
adrian

Mesajde ea... pe 17 Dec 2009 21:36

Am mai spus-o pe acest forum dar ti-o zic si tie.
Imi suna in cap cuvintele doctorului de la urgenta "Nu asa se rezolva problemele la 24 de ani!" (in cazul meu)
Sinuciderea este suprema dovada de egoism.
Nu iti rani familia si prietena.

Ai mare grija de tine! Si sa stii Craciunul nu trece niciodata :) (o sa fie si la anul)
ea...

Mesajde adu pe 23 Dec 2009 21:29

multumesc frumos...am ascultat ce miai dat adrian shi am citit ceea ce miai spus "ea" insa eu nuh cred in dumnezeuy pt a imi cauta un duhovnic shi"ea" te contrazic ; nuh conteaza ca am 16 ani sau 100 asta e cea mai buna solutie .Dar acum e Craciunul,si trebuie sa astept sa treaca.
Keeping my inner fire with no desire to live Playing their games with no will to believe Locking my mouth with fear to speak what I fell Faiding just because I’m not like them ut I’ve been doing nothing else I just fight against myself
adu

Mesajde dugger1990 pe 27 Dec 2009 22:42

Draga mea,

ca cineva care a trecut prin ce treci tu si care a supravietuit, am datoria sa iti spun ca te inseli si ca esti pe un drum gresit. Te inseli in punctul esential: tu crezi ca luandu-ti viata, termini cu toate suferintele si problemele din aceasta lume. Poate. Dar nu vei scapa de suferinta de pe lumea cealalta. Sufletul tau este vesnic si el nu va muri niciodata. Vei ajunge in iad. Stii cum este definit iadul in Biblie ? Este "intunericul de afara, unde va fi plansul si scrasnirea dintilor". Acolo va fi intuneric complet (simbolul lipsei de speranta) si acolo fiecare isi va ispasi pedeapsa singur. Si fiecare care va ajunge acolo va regreta, pt ca era o cale sa nu ajunga acolo (credinta in moartea pe cruce a Domnului Isus Cristos pt pacatele noastre) si a fost cineva care l-a avertizat, dar nu a crezut. Insa atunci va fi prea tarziu.

Crede-ma ca nu fac glume proaste cu tine. Iti spun lucrurile astea pt ca imi pasa de tine, pt ca stiu prin ce treci daca ai ajuns sa te gandesti la sinucidere. Stiu cat este de groaznic. Dar stiu de asemenea ca nu luandu-ti viata vei pune capat suferintei. Abia atunci va incepe adevarata suferinta, care nu va mai avea sfarsit.

Tu decizi pt tine, dar ai mare grija ce decizi. Te avertizez ca nu va mai exista cale de intoarcere. Te rog sa-ti faci timp si sa te uiti la aceste video-clipuri. Sunt dintr-o serie de 9 episoade. Ar fi bine sa le vezi cel putin pe primele 3, ale caror linkuri sunt mai jos.

http://www.youtube.com/watch?v=f3L7fy3vEmQ (partea 1)
http://www.youtube.com/watch?v=bR-qm1mi ... re=related (partea a 2-a)
http://www.youtube.com/watch?v=mAMZlwn3 ... re=related (partea a 3-a)

Draga mea, m-am rugat pt tine sa nu-ti piarzi sufletul. M-am rugat ca Dumnezeu sa se indure de tine asa cum s-a indurat de mine si m-a pazit atunci cand voiam sa-mi iau viata.

dugger1990
@};-
dugger1990

Mesajde adu pe 12 Ian 2010 10:43

Mda...scuza-ti ca nu am mai intrat dar am incercat sa ma sinucid....din nou....dar cum lamele nu sunt niciodata indeajuns d ascutite...here I am....
adu

Mesajde Frisby pe 16 Feb 2010 21:25

ea... scrie:Am mai spus-o pe acest forum dar ti-o zic si tie.
Imi suna in cap cuvintele doctorului de la urgenta "Nu asa se rezolva problemele la 24 de ani!" (in cazul meu)
Sinuciderea este suprema dovada de egoism.
Nu iti rani familia si prietena.

Ai mare grija de tine! Si sa stii Craciunul nu trece niciodata :) (o sa fie si la anul)

Sigur, fiecare pana la urma interpreteaza cum vrea, dar sa tii un om in viata numai ca sa nu fii ranit nu e egoism? O sa il chinui pt propria ta placere? Poate acel om chiar nu e compatibil cu lumea asta, si orice s-ar intampla, oricata propaganda pro-viata i-ar fi impusa din toate partile, ramane, totusi, simpla propaganda, iar realitatea, o stii prea bine. Cand calculele toate iti dau rezultatul ca nu merita sa traiesti, rationalul iti cere asta, nu mai conteaza psihiatrul sau psihologul, sau oricine altcineva care inafara de lucruri relative nu e in stare sa zica nik. Sigur fiecare, ia ce vrea din viata, in cazul in care vrea...Cata vreme exista speranta si sanse de revenire, sinuciderea nu e solutia, dar ghici ce; nu altii au dreptul sa-ti spuna daca mai este speranta, tu esti cel caruia i se intampla evenimentele, propria viata e ti se intampla tie...
,,You can get far with a smile but u can get further with a smile and a gun" (Al Capone)
Frisby

Locaţie: Romania

Înapoi la Povestea mea