Sugestii, sfaturi şi indicaţii

Sunt acceptate orice păreri sau sfaturi care ne pot ajuta să ajutăm la rândul nostru. Grafică, text, limbaj etc.
Reguli forum
Atenţie ! Toate postările vor fi citite de către un moderator. Nu sunt acceptate bataia de joc si miştourile gratuite. Userii care nu vor respecta minimul de bun simţ vor fi banaţi !

Orice reproducere a textelor sau imaginilor de pe acest site este interzisa fara acordul autorului. Responsabilitatea pentru veridicitatea articolelor apartine exclusiv autorilor acestora.

Acest site nu ofera momentan consiliere psihologică prin personal specializat. Suntem simpli oameni, ca şi voi, care încearcă să ajute oameni simpli ca voi.

Sugestii, sfaturi şi indicaţii

Mesajde admin pe 15 Sep 2008 13:41

Colectivul ( ;) ) sinucigasi.ro primeşte cu bună inimă orice sfaturi care pot ajuta la îmbunătăţirea serviciilor pe care le prestează aici. Nu vă sfiiţi şi vărsaţi tot ceea ce nu vă convine, ce aţi vrea să îmbunătăţim, ce categorii sau forumuri noi s-ar cere.

Acest site nu este aici pentru a face bani - nici n-are cum. Este aici exclusiv pentru a oferi un suport, un prieten, o cale de comunicare online pentru oricine consideră că are nevoie de cineva căruia să se descarce. Fără obligaţii, fără spam şi fără măgării.

Mulţumim, Administraţia.
Da, astăzi nu !
Imagine
admin
Site Admin

Re: Sugestii, sfaturi şi indicaţii

Mesajde danp pe 15 Sep 2008 19:32

pai sa ne gandiiiiiim... :roll:
danp

Locaţie: Bucuresti

Mesajde casandra_radu pe 01 Oct 2008 19:41

Buna la toata lumea,

Tocmai m-am isncris dupa ce am auzit despre site de la postul Antena 1. personal nu vreau sa ma sinucid..insa pot intelege pe cei care vor. Consider ca in principal este din cauza unei sensibilitati prea mari pe care o au aceste persoane. Pe de alta parte, aceasta tendinta, atitudine...este doar o chestiune mentala, disperarea de moment, mai mult sau mai putin, de regula cauze exterioare si care pot fi schimbate...Nu ma consider vreo experta chiar daca studiez psihologia...dar cred ca pot intelege mai ales ca eu am icnercat si esuat de 2 ori.
casandra_radu

Mesajde admin pe 02 Oct 2008 10:36

casandra_radu scrie:Buna la toata lumea,

Tocmai m-am isncris dupa ce am auzit despre site de la postul Antena 1. personal nu vreau sa ma sinucid..insa pot intelege pe cei care vor. Consider ca in principal este din cauza unei sensibilitati prea mari pe care o au aceste persoane. Pe de alta parte, aceasta tendinta, atitudine...este doar o chestiune mentala, disperarea de moment, mai mult sau mai putin, de regula cauze exterioare si care pot fi schimbate...Nu ma consider vreo experta chiar daca studiez psihologia...dar cred ca pot intelege mai ales ca eu am icnercat si esuat de 2 ori.

Păi eşti cât se poate de binevenită atunci ;)
Da, astăzi nu !
Imagine
admin
Site Admin

Mesajde casandra_radu pe 02 Oct 2008 11:26

Merci de ban, adminule
casandra_radu

Mesajde admin pe 02 Oct 2008 11:45

Ţi-am explicat pe PM ce şi cum :-S . Sper să mă-nţelegi şi pe mine...
Da, astăzi nu !
Imagine
admin
Site Admin

Mesajde Şase pe 28 Iul 2009 17:08

Domnul Admin, pentru început, să nu ne fie cu supărare, dar avatarul dvs e oribil. Din câte înţeleg, urmăriţi să ajutaţi, să susţineţi moral, nu să-i faceţi pe cei care vin aici să se simtă like some freaks.
Şase

Mesajde admin pe 29 Iul 2009 01:08

Mda... Cred că asta era marea problemă aici... Apreciez oricum faptul că mi-aţi adus la cunoştinţă şi promit că rezolv. :)

%%- Numai bine!
Da, astăzi nu !
Imagine
admin
Site Admin

Mesajde a24 pe 14 Apr 2010 19:45

Pai sa vezi, domnu' admin ce mi s-a intamplat (de 2 ori). Am scris topicul, a durat ceva timp, am dat "trimite", mi-a aparut ca trebuie sa bag utilizator si parola, zis si facut, apoi a aparut vestitul mesaj cu trimiterea pe pagina anterioara si ghici ce, tot ce am scris a fost sters. Cred ca logarea are o anumita perioada dar asta nu e problema, problema e ca nu tine minte ce am scris.

Partea buna a lucrurilor e ca salvez intotdeauna ce scriu si in alta parte. Totusi, daca nu as fi salvat, nu as fi rescris totul, as fi lasat-o balta. Prima data nu salvasem totul, a trebuit sa rescriu ultima parte.
a24

Mesajde admin pe 14 Apr 2010 21:22

Adevărat, după un anume timp te deloghează. Se întâmplă asta pe multe forumuri.
Să fie vorba despre articolul pentru care ai primit warn?
În altă ordine de idei, dacă mai ai de gând să faci de-astea ne luam "la revedere" respectuos...
Da, astăzi nu !
Imagine
admin
Site Admin

Următorul

Înapoi la Sugestii, sfaturi şi indicaţii